Sinhrone bobnarske palice – DynaVox

Spoštovani bralec

Nekega čudovitega spomladanskega dne, pred desetimi leti, sta dva mlada moža diplomirala na glasbeni akademiji. Bila sta si zelo podobna, ta dva mladeniča. Oba sta bila nadpovprečno nadarjena študenta, oba sta bila že osebnosti – in kot je to običajno pri mladih ljudeh sta bila polna ambicij in s sanjami o svoji prihodnosti.

Po desetih letih se ponovno srečata na obletnici diplome.

Še vedno sta si zelo podobna. Oba sta srečno poročena in imata po dva otroka. In oba, kot sta ugotovila, hodita vsak dan na vaje v svoje glasbeno okolje v katerem delujeta od diplome dalje.

Toda med njima obstoja razlika. Eden od teh mož je redni član lokalnega ansambla s povprečimi dohodki, kljub velikemu obsegu dela. Drugi pa igra bobne v več znanih glasbenih skupinah z lepo ter uspešno glasbeno kariero.

Kaj omogoča to razliko

Ali ste se podobno, kot sem to storil jaz, že kdaj vprašali, kaj dela v življenju med ljudmi tako velike razlike? To ni zaradi naravne inteligence, talenta ali predanosti delu. To ni vsled tega, ker nekdo želi opravljati svoje poslanstvo lažje, drugi pa ne.

Razlika leži v temu, kaj vsaka oseba zna in kako on ali ona uporabljata to znanje.

In to je razlog zakaj vam in vašim kolegom pišem to pismo o pomembnih razlikah in novostih. Novostih in prednostih, ki jih prinašajo Dynavox t.i. sinhrone palice v eri sodobne akustične glasbe. Za vse tiste, ki jim je pomembno ustvarjati glasbo v toku časa in dogodkov: dati svojemu nastopu moč, znanje in karizmo, ki je potrebna na glasbeni sceni.

Sinhroni balans, ki mu ni konkurence

Kot boste videli, so DynaVox palice izjemna izbira. Namenjene vsem tistim bobnarjem, ki vsakodnevno ustvarjajo svojo glasbo. Vsak delovni dan prilagojen tip palic nudi expertni balans in svojstveno podporo uporabniku.

Sinhrone palice vsak delovni dan pomembno olajšajo izvajanje glasbe ne glede na to katero zvrst igramo ali od kod smo. Ne samo kreiranje avtorske glasbe, temveč tudi hitre in enostavne priredbe, analize in izveba zahtevnih bobnarskih pasaž, visoka življenska doba… DynaVox palice vam dajejo pomembno poslovno prednost pred konkurenco – ki jo danes potrebujete bolj kod kdajkoli prej.

Ravno sedaj opravljam zahtevno snemanje za pomembnega naročnika bodoče turneje. Snemanje je enostavno in v celoti pod dinamično kontrolo od zamisli, hitre menjave zvoka, dinamiko pa dosežem mnogo lažje kot pri drugih palicah. Občutek svobode inoviranja in prvobitni glasbeni pristop mi omogočajo patentirane odlike kot so: sinhroni balans , originalna oblika glavic, utrjena lesna površina, unikatno izbrani materiali, prilagojen kinematični odziv custom modelov in drugo.

In tukaj je še uporaba, ki na prijazen način podpira širšo 3D postavitev bobnarske garniture. Zmogljive in vdržljive DynaVox palice prvič dopuščajo izjemno dolgo življensko dobo. Delo znotraj mojega seta bobnov mi dovoljuje sproščeno ustvarjati, pomemben pa postane predvsem umetniški izziv »kaj želim igrati« in ne toliko »kako moram igrati«.

logo dynavox

Eno mesečno testiranje palic

Vsem tistim, ki še ne uporabljate DynaVox palic, nudimo do 1 mesečno expertno brezplačno testiranje za en izbrani par. To je najdaljše možno obdobje, ki ga nudimo a je odličen način, da sami spoznate vse prednosti. Oziroma še bolje: v dogovorjenemu času boste lahko razvijali svojo glasbo, opravili potrebne zvočne analize ali se odločili za morebitni »custom model«.

Preprosto pokličite nas, da na skupnemu pogovoru ugotovimo vaše želje, potrebe in zahteve.

In tukaj je še naša garancija: če palice ne bodo delovale po objavljenih lastnostih in prednostih, lahko dogovor o testiranju kadarkoli prekinete, stroške večih testnih modelov pa sorazmerno povrnemo naročniku.

Če podobno kot mi razumete to kot pošteno in racionalno ponudbo, potem boste spoznali, da DynaVox lahko prinaša koristi tudi vam, tako kot stotinam drugih uporabnikov. Odločite se za testiranje sedaj mi pa vam bomo nemudoma nudili vso našo tehnično pomoč.

O tistih dveh prijateljih in sošolcih, ki sem jih omenil na začetku tega pisma: diplomirala sta skupaj in hkrati pričela kariero v poslovnemu svetu. Torej kaj je vzrok za njuno različno uspešnost?

Znanje. Sodobno znanje. In njegova uporaba.

Uspešnost investicije

Ne morem vam obljubiti stalnega poslovnega uspeha samo zato, ker boste uporabljali DynaVox sinhrone palice. Lahko pa vam zagotovim, da boste spoznali, da vam bo uporaba teh omogočala napredek pri razvijanju tehnike, takojšnje prihranke  in stalno prednost pred konkurenco.

Iskren pozdrav,

Lado Černoš

 

P.S. Pomembno je tudi, da je DynaVox oprema Slovenskega izvora in vedno na zalogi.